Musiikki

Sävelet selviksi

Voit harrastaa musiikkia työväenopistossa keskittyen laulun tai soiton opiskeluun sekä musisoiden yhtyeessä, orkesterissa tai kuorossa. Kursseilla tutustut eri musiikkityylien laajaan kirjoon.

Laulu- ja soitinopetuksen kurssit ovat pääasiassa ryhmäopetusta. Opiskelijaa ohjataan näillä kursseilla myös yksilöllisesti.
Musiikin opiskelu vaatii sitoutumista ja omaehtoista harjoittelua. Sinulla tulee myös olla soitinopetukseen tarvittava oma soitin. 

Musiikin hahmotusaineet eli teorian ja säveltapailun opinnot tukevat laulun ja soiton opiskelua.
Voit syventää musiikkisuhdettasi musiikin luennoilla, jotka käsittelevät niin historiallisia kuin ajankohtaisiakin aiheita. 

Musiikkiteknologian kursseilla opiskellaan mm. äänittämistä, miksausta ja musiikin tekemistä tietotekniikkaa hyödyntäen. 

Musiikin harrastaminen ei katso ikää. Opiston kurssit on pääasiassa suunnattu 16 vuotta täyttäneille. Tarjoamme myös perhekursseja sekä erityisesti ikäihmisille ja joillekin erityisryhmille suunnattuja kursseja. 

Musiikin luennot ja konsertit ovat pääsääntöisesti kaikille avoimia ja maksuttomia. Tarkista aina kurssikohtaiset tiedot ilmonetista.  

Tule mukaan laulamaan, soittamaan tai kuuntelemaan!

Kuorolaulu on henkireikäni. Ihanaa, että löysin tämän kuoron tuttavani kautta!

Information

Tarvitsetko lisätietoja? Pohditko sopivaa kurssitasoa? Aineenopettajat antavat opinto-ohjausta, auttavat sinua valitsemaan kursseja ja vastaavat kaikkiin opintoihin liittyviin kysymyksiin ennen ilmoittautumista ja opetusjakson aikana.