Kurssit ja ilmoittautuminen

Kitaransoittokin opitaan yhdessä

Työväenopisto on täynnä mielenkiintoisia kursseja – jokaiselle jotakin innostavaa opittavaa. Meidän kursseillamme tapaat myös samanhenkisiä ihmisiä. Kuulemme jatkuvasti asiakkaiden tarinoita vuosia kestävistä ystävyyksistä ja työvistuttavuuksista. Osalle asiakkaistamme kurssimme ovat niin harrastus kuin elämäntapa. Tulet sitten ensi kertaa tai olet vuosia opistollamme viihtynyt, olet lämpimästi tervetullut työväenopistolle.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmonet-sivustolla

Ilmoittaudu kursseille Ilmonet.fi-palvelussa, puhelimitse 09 310 88610 tai opiston palvelupisteissä. Palvelupisteitä ovat Opistotalo, Malmitalo, Maunula-talo ja Stoa. 

Kurssipaikka on henkilökohtainen. Puhelimitse tai palvelupisteissä voit ilmoittaa itsesi lisäksi yhden henkilön, mikäli sinulla on tiedossa hänen täydelliset yhteystietonsa ja henkilötunnus. Kurssille ilmoittautuvalla täytyy olla kotiosoite ja pankkitili Suomessa kurssin maksua varten.   

Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu opiston ehtoihin ennen ilmoittautumista ilmonet-palvelussa. 

Ilmoittaudu varalle, mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä. Ilmoitamme jonottajille kurssipaikan vapautumisesta. Kurssin tietojen yhteydessä on maininta, mikäli ilmoittautuminen ei ole mahdollista verkossa.   

Alle 18-vuotiaat eivät voi itse ilmoittautua Ilmonet.fi-palvelun kautta. Huoltaja voi rekisteröidä alaikäisen omaksi perheenjäsenekseen opiston palvelupisteessä ja ilmoittaa hänet sitten kurssille. Alaikäisen huoltaja vastaa perheenjäsenensä maksuista. 

Rekisteröityminen ilmonet.fi-palvelun käyttäjäksi edellyttää tunnistautumista verkkopankissa. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit rekisteröityä opiston palvelupisteissä.  

Lukuvuosi 2023–2024

Uusia kursseja ilmestyy palveluun koko lukuvuoden ajan.

Voit merkitä suosikit itsellesi muistiin ilmonet.fi-sivustolla.

Voit myös etsiä pian alkavat kurssit klikkaamalla ilmonetin navigaatiosta “äkkilähdöt.

Työväenopistolla opetetaan pääosin suomeksi ja sisaropistollamme Arbiksella ruotsiksi. Opettajat käyttävät mielellään kielitaitoaan hyödyksi, joten useilla kursseilla käytössä voi olla jokin apukieli. Usealla kurssilla, kuten liikuntakursseilla, pärjäät myös heikommalla suomen tai ruotsin kielen taidolla. Edullisilla kursseillamme opettavat ammattitaitoiset asiantuntijaopettajat, joita kiinnostaa juuri sinun oppimisesi ja innostus tulla mukaan työväenopistolle.

Kiitos mahtavasta työstä. Kurssinne on rikastuttanut minun ja monen muun elämää.

Asiakaspalaute, 2023 tyytyväisyyskysely

Meillä voit vuosittain opiskella yli 5 400 inspiroivalla kurssilla ja osallistua 300 luennolle tai tapahtumaan. Kursseille ilmoittaudutaan pääosin elokuussa tai marras-joulukuussa, kun kurssit julkaistaan. Seuraa uutisvirtaamme ja sosiaalisen median kanaviamme niin olet ensimmäisenä paikalla. Kurssimme ovat suosittuja. Jos et saanut kurssipaikkaa, niin ilmoittauduthan jonoon tai tutustu ilmonetin äkkilähtöihin.

Tutustu myös