Kurssit ja ilmoittautuminen

Kitaransoittokin opitaan yhdessä

Ilmoittaudu elämäsi kurssille

Työväenopisto on täynnä mielenkiintoisia kursseja – jokaiselle jotakin innostavaa opittavaa. Meidän kursseillamme tapaat myös samanhenkisiä ihmisiä. Kuulemme jatkuvasti asiakkaiden tarinoita vuosia kestävistä ystävyyksistä ja työvistuttavuuksista. Osalle asiakkaistamme kurssimme ovat niin harrastus kuin elämäntapa. Tulet sitten ensi kertaa tai olet vuosia opistollamme viihtynyt, olet lämpimästi tervetullut työväenopistolle.

Kurssivalikoimamme löytyy pääkaupunkiseudun työväenopistojen yhteisestä kurssiportaalista ilmonet.fi-palvelusta.

Vielä ehtii!

Ilmonetistä löydät helposti kaikki Helsingin työväenopiston kurssit, joissa on vapaita paikkoja.
Voit myös etsiä pian alkavat kurssit klikkaamalla ilmonetin navigaatiosta ”äkkilähdöt”.

Työväenopistolla opetetaan pääosin suomeksi ja sisaropistollamme Arbiksella ruotsiksi. Opettajat käyttävät mielellään kielitaitoaan hyödyksi, joten useilla kursseilla käytössä voi olla jokin apukieli. Usealla kurssilla, kuten liikuntakursseilla, pärjäät myös heikommalla suomen tai ruotsin kielen taidolla. Edullisilla kursseillamme opettavat ammattitaitoiset asiantuntijaopettajat, joita kiinnostaa juuri sinun oppimisesi ja innostus tulla mukaan työväenopistolle.

Kiinnostavia, sivistäviä ja todella mukaansa tempaavia kursseja työssäkäyvälle arjen vastapainoksi, itsensä kehitykseksi ja tiedon lisäämiseksi.

Meillä voit vuosittain opiskella yli 5 400 inspiroivalla kurssilla ja osallistua 300 luennolle tai tapahtumaan. Kursseille ilmoittaudutaan pääosin elokuussa tai marras-joulukuussa, kun kurssit julkaistaan. Seuraa uutisvirtaamme ja sosiaalisen median kanaviamme niin olet ensimmäisenä paikalla. Kurssimme ovat suosittuja. Jos et saanut kurssipaikkaa, niin ilmoittauduthan jonoon tai tutustu ilmonetin äkkilähtöihin.

Tutustu myös