Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kursseille Ilmonet.fi-palvelussa, puhelimitse 09 310 88610 tai opiston palvelupisteissä. Palvelupisteitä ovat Opistotalo, Malmitalo, Maunula-talo ja Stoa. 

Kurssipaikka on henkilökohtainen. Puhelimitse tai palvelupisteissä voit ilmoittaa itsesi lisäksi yhden henkilön, mikäli sinulla on tiedossa hänen täydelliset yhteystietonsa ja henkilötunnus. Kurssille ilmoittautuvalla täytyy olla kotiosoite ja pankkitili Suomessa kurssin maksua varten.   

Nainen iloisena tietokone sylissä säkkituolilla.

Löydä elämäsi kurssit ilmonetistä!

Helpoin tapa ilmoittautua työviksen kursseille on ilmonet.fi.

Ilmonettiin

Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu opiston ehtoihin ennen ilmoittautumista ilmonet-palvelussa. 

Ilmoittaudu varalle, mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä. Ilmoitamme jonottajille kurssipaikan vapautumisesta. Kurssin tietojen yhteydessä on maininta, mikäli ilmoittautuminen ei ole mahdollista verkossa.   

Alle 18-vuotiaat eivät voi itse ilmoittautua Ilmonet.fi-palvelun kautta. Huoltaja voi rekisteröidä alaikäisen omaksi perheenjäsenekseen opiston palvelupisteessä ja ilmoittaa hänet sitten kurssille. Alaikäisen huoltaja vastaa perheenjäsenensä maksuista. 

Rekisteröityminen ilmonet.fi-palvelun käyttäjäksi edellyttää tunnistautumista verkkopankissa. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit rekisteröityä opiston palvelupisteissä.