Anmälan

Anmäl dig till kurser på ilmonet.fi, per telefon 09 310 88610 eller på ett av Työväenopistos serviceställen. Serviceställena är Opistotalo, Malms kulturhus, Månsasgården och Stoa. 

Läsåret 2023–2024

Kursanmälning ämnesvis fr.om. 7.8 kl. 10.00.
Alla kurser för läsåret 2023–2024 finns på nätportalen http://ilmonet.fi .
Kurskatalogen kan avhämtas från stadsbiblioteken och från Opistotalo.
Kurskatalog 2023–2024 i pdf-format (på finska).

Kursplatserna är personliga. Per telefon och på serviceställena kan du anmäla en annan person utöver dig själv, förutsatt att du har personens fullständiga kontaktuppgifter och personbeteckning. Den som anmäler sig till en kurs ska ha sin hemadress och, för betalning av kursavgiften, ett bankkonto i Finland.   

Nainen iloisena tietokone sylissä säkkituolilla.

Hitta ditt livs kurser på Ilmonet!

Det enklaste sättet att anmäla sig till Työväenopistos kurser är på ilmonet.fi.

Till Ilmonet

Anmälan är bindande. Läs igenom Työväenopistos villkor innan du anmäler dig på Ilmonet.  

Anmäl dig till reservplats om kursen redan är fullbokad. Vi meddelar dem som står i kö när en kursplats blir ledig. I anslutning till kursuppgifter anges om det inte går att anmäla sig till kursen på internet.   

Personer under 18 år kan inte själva anmäla sig på ilmonet.fi. Vårdnadshavaren kan registrera en minderårig som sin familjemedlem på Työväenopistos serviceställe och sedan anmäla den minderåriga till kurser. Den minderårigas vårdnadshavare ansvarar för sina familjemedlemmars avgifter. 

Registrering som användare på ilmonet.fi förutsätter identifiering via nätbanken. Om du inte har nätbankskoder kan du registrera dig på ett av Työväenopistos serviceställen.